آموزش و ارتقا کیفیت تنباکو
توتون و تنباکو برای کشورهایی که آن را تولید میکنند و جوامعی که در آنجا زندگی میکنند از اهمیت ویژهای برخوردار است.درآمد حاصل از دخانیات کمک قابل توجهی به اقتصاد میکند. افزایش رقابت در بازار جهانی توتون و تنباکو،فرصتها و چالشهای جدیدی را برای تولیدکنندگان دخانیات بوجود آورده است. تولیدکنندگان فعلی باید باید بر افزایش هزینهها،مسائل مربوط به نیروی انسانی،افزایش رقابتها غلبه کنند.بنابراین ضروری است که تولیدکنندگان دخانیات بهروزترین تکنیک های تولید،مسائل زیست محیطی، استانداردها و قوانین و مقررات را پیگیری و اجرا کنند. در نتیجه اجرای موارد فوق افزایش عملکرد، کیفیت، سودآوری و ثبات ظاهر خواهند شد.علاوه بر این آموزش و اجرای نکات ذکر شده باعث صرفه جویی در آب و خاک و سایر منابع ارزشمند، وکاهش اثرات زیست محیطی میشود. طی 25 سال گذشته تولید گلخانهای نشاء تنباکو جایگزین بستر گیاهی شده است.این عمل، فرسایش خاک را کاهش و کارایی برگ توتون را افزایش میدهد.
مطالعه ای که در منطقهای در زیمبابوه انجام شد،با استفاده از نمونه گیری هدفمند 48 کشاورز انتخاب شدند.از میان این کشاورزان 24 نفر آموزش دیده و 24 نفر آموزشی ندیده بودند.در بازهی زمانی 2010 تا 2014 نتایج نشان داد که کشاورزان آموزش دیده بازده متوسط 1650 کیلوگرم در هکتار را داشتند.در مقابل، بازدهی کشاورزان آموزش ندیده 1075 کیلوگرم در هکتار بود.کشاورزان آموزش دیده به دلیل دانش و مهارت بیشتر در تولید دخانیات عملکرد بهتری نسبت به کشاورزان آموزش ندیده داشتند.
توصیه می شود که آموزش کشاورزان و فن آوری های مدرن کشاورزی در صنعت دخانیات برای تولید توتون و تنباکو ترویج داده شود. آموزش و ارتقا کیفیت تنباکو، عملکرد و کیفیت را بهبود میبخشد و روی هزینهها و قیمتها نیز تأثیرگذار است.